| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

" nerada bych vysledky toho probirani zverejnovala, pac moc dobre nebyly a zase by mne nekdo obvinil z neucty ke starsim ... meli jsme tenkrat stavet, mit zahradu a dost mista na veci a konicky"

sedmi, ale to je základní nepochopení toho, co jsem psala ~:-D
pro příklad - když jsme řešili školku pro první dceru, našli jsme mš s internátním provozem a hned o blok dál klasickou, ale s možností výuky aj... když jsme byli u rodičů, nadnesli jsme své váhání mezi těmito dvěma školkama... rodiče se taky zamysleli a začali řešit výhody a nevýhody, probírali jsme to ze všech stran, abych nakonec dospěla k názoru, že internátní provoz je pro nás výhodnější (všichni příbuzní po 100 km a víc daleko, bylo fajn mít tu možnost ev. nechat dítě přespat, navíc prodloužený provoz by se mohl občas taky hodit)... můj táta byl silně proti (aj se v životě hodí, internátní školka by nás mohla svádět k "odkládání" dítěte)... dcera nastoupila do internátní školky (skvělá volba, ukázalo se později) ~d~
když jsme řešili auto, chtěla jsem koupit nějaké bazarové, manžel chtěl nové (teda roční), po debatě s rodiči jsme koupili nové, argumenty ostatních mě přesvědčily... i to bylo nkonec lepší rozhodnutí...
takže jde jen o to vyslechnout si názory, nikoliv přijmout je a případně svalit vinu za chybné rozhodování na někoho jiného ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.