Přidat odpověď
Rose
"Děvče v tv seriálu porušovalo pravidla, z plezíru a ještě zažalovalo školu, že po ní vymáhá dodržování pravidel...
Asi jako bych nastoupila do práce, kde se dělá od úterka do soboty a po roce si vzpomněla, že mám vlastně židovské předky a tak v sobotu dělat nebudu a zažalovala zaměstnavatele, že po mně chce práci v sobotu..."
No vidíš, já na to mám jiný pohled. Mě přijde, že ta holka prostě najednou přišla do kontaktu se svou původní kulturou (než měla pomáhat spolužačce tak říkala, že arabsky skoro nemluví). A najednou se nejspíše začala víc zajímat a přiblížit se ke kořenům. A jedním z toho byl ten její šátek. A učitelé se najednou začali chovat jinak. A ona zjistila, že společnost (hlavně ti starší) ji berou jen dokud se dokonale asimilovala. Jakmile začala projevovat veřejně své kořeny, tak začal být problém. Snažili se dohodnout a ona na tu dohodu přistoupila. Ale učitelkám se to nelíbilo (ta chemikářka vypadala dost alergicky) a začali hledat důvody proč to zakázat i jinde. A pak už to jelo......
Předchozí