Když nad tím tak přemýšlím... řízky jsem nedělala nejmíň pět let, ale možná i déle. A nic v trojobalu.
Jenom koupené mražené cosi vegetariánského, ale to možná není ani v klasickém trojobalu - možná jsou to jen placičky obdobné barvy a struktury, každopádně se to smaží. Tak to jedině.
K tématu mám spíš to, že kdykoli se vaří společně pro více lidí, vzniknou "příběhy".
Např. švagrová krájí cibuli nejdřív tak, já onak. Zdánlivě to nemá na výsledný produkt vliv, ale je možné o tom slzavě nad cibulí podiskutovat :)
Míchaná vajíčka někdo rád jedině na cibulce, já raději bez, někdo je musí mít úplně rozšlehaná, jiný tam rád ty kousky bílek žloutek zvlášť, někdo hodně udělané do sucha, jiný prakticky tekutá, já tak uprostřed.
Otázka postupu při vaření rizota zaměstnala tuhle na chalupě tři ženy a dva muže na značnou část večera, ostatní jen zírali na "problém"