Přidat odpověď
Když jsme např.jezdili ba lyžování do Alp s mladými či jen s našima klukama,tak jsem nám skoro vždy dělala sebou na cestu snycly a jelikož nám pro tyto případy fritak ,nemám problém i smažit vždy čerstvě před cestou,obalím si vecer;ve friťáku je to záležitost 3min,nic se nemusí kvůli pripalení hlidat,olej je rozzhaveny Na správnou teplotu a tudíž tak moc nenasakne tuk ani strouhanka či maso.
Smaz.sýr či žampióny si dělám taky často dona,nebo "smaz."hermelin -sýr nechám pěkně rozteci v MT,samo ze bez strouhanky,nepotřebují ji tam za každou cenu,sýr mám ráda především kvůli němu samotnému,ne kvůli tukové nastrouhané.Doporučuji,je to rychlá bašta spolu s br. A tatarkou.
A žampióny si udělám zas rychle naprirodno na panvicce,klidně hlavičky v celku,někdy do nich vložíme třebas tvaružky a ty se krásně rozjedou.
To jsou takové rychlíky,protože běžné obedvamdoma,takže něco rychlého a přitom dobrého.
Předchozí