Palac, když vymyslíš a zafinancuješ nějakou kampaň, není problém zadat výzkum tak, aby se potvrdila účinnost kampaně. Ať už výběrem otázek, respondentů a dalších okolností které můžou výsledek ovlivnit.
Když mi někdo zavolá anebo mě osloví s vyplněním dotazníku a náhodou na to mám náladu, už při páté otázce odpovídám tak, abych to měla za sebou a nepřemýšlím nad tím, jestli důrazně ano - ano - spíše ano - nevím - spíše ne - ne - vůbe ne - ani náhodou, atd. Tolik k výzkumům tohoto typu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.