Ahoj maminky. Obracím se na vás s velikou prosbou. Jsem z Hradce Králové a s přítelem plánujeme brzy svatbu a rodinu. Má to ale jeden velký háček. Strašně se bojím porodu... Hledala jsem nějaké příspěvky o východočeských porodnicích. O porodnici v Hradci Králové už dlouho kolují řeči, jak je nepříjemné tam rodit, jak ošklivé je to prostředí a jaký je přístup lékařů a sestřiček. Proto se na vás obracím s prosbou, jestli máte nějaké dobré zkušenosti s porodnicemi v tomto regionu. Prosím napište mi na výše uvedený e-mail, se kterou porodnicí ve VČ máte dobrou zkušenost, kde k vám přistupovali jako k člověku a ne jako ke kusu masa. Moc by mi to pomohlo. Je to snad jediný důvod, kvůli kterému ještě nechci přijít do jiného stavu a nevím, jak mám tuto "fóbii" překonat. Předem moc děkuju a přeju vám všem hodně štěstí, radosti a pevné zdraví pro vás i vaše miminka. Ela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.