Přidat odpověď
Naprostý Kocourkov.
Já, manžel i naše dvě děti máme po Covidu (už po 180 dnech), manžel je rozočkovaný. Víkend s námi trávila manželova dcera z prvního manželství, ráno v pondělí přišlo info, že má ve škole pozitivní dva antigenní testy. Čili, já i manžel jsme okamžitě odjeli z práce domů, stáhli jsme naše děti ze školy.
Na PCR testu byla manželova dcera až včera (u nich je problém s termíny), a je pozitivní. Volala jsem na 1221, tam mi řekli ať zavolám praktikům a vyžádám si žádanky. Všichni doktoři mi řekli, že to je práce hygieny a že žádanky nevystaví. Tam se nedá dovolat. Testy musíme mít provedené mezi 12-14.11., tedy 5-7 den po kontaktu s nakaženou. Pokud přešvihneme, třeba na pondělí, už musíme zůstat 14 dnů v karanténě.
Ok, objednala jsem děti protože mají testy zadarmo a sebe a manžela jako samoplátce (1600 Kč v prdeli).
Hygiena samozřejmě nevolá.
Manželova bývalá žena, maminka co bydlí s jejich pozitivní dcerou ve společné domácnosti je očkovaná, takže celou dobu chodí do práce. Prosím Vás, pracuje ve školní kuchyni!!!!
Tak nevím, co je špatně, jen vím, že my jsme blbci, kteří i když nejsou v karanténě, sedí doma a snaží se.
Předchozí