Přidat odpověď
Jsem tu proslulý odpůrce neoliberálních ideologií, jakou , v případě ODS ještě spojenou s normálním mafiánstvím, a v případě KDU-ČSL spojenou s černoprdelnickým konzervatismem, u nás pro mne reprezentuje vítězná skvadra. Takže mne nemůžeš podezřívat, že jim nadržuju, když znovu opakuju, že nelze mluvit o nastupující vládě, když nevíme, kdy nastoupí a kdo v ní bude. Babišovým marketérům už se podařilo zavést termín "Fialova drahota", teď by to mohli být "Fialovi mrtví" ...ve skutečnosti nemá v tuto chvíli Fiala a jeho potenciální ministři větší pravomoc něco řídit než ty nebo já. Mluvčí Vojenské nemocnice se dnes vyjádřila, že Zeman snad bude propuštěn do Lán nejdříve za 3 týdny, tj. už prosinec. Ten pak chce, jak se zase vyjádřil Mynář, nejdříve hovořit s Fialou a lidmi, které mu navrhne na ministerské posty. To může klidně trvat do Vánoc, pochybuju, že zvládne tolik setkání za třeba týden. Dále může Zeman začít někoho z těch lidí zpochybňovat a protahovat to. A tohle vše za optimální situace, kdy se Zemanův zdravotní stav dostatečně zlepší a to zlepšení chvíli vydrží. Takže celé tohle kritické období má na triku Babišův kabinet, byť se celkem zdárně snaží budit dojem, že to už je problém Fialy. Je zajímavé, že posílit finanční toky směrem k holdingu, který nevlastní, Babišovi šlo. Stejně tak by nyní mohl řešit pátou vlnu, ale to mu nějak nejde.
Předchozí