My nemáme rádi "mokrou" kůži, takže husu rozpůlím (po délce), nasolím, pokmínuju, přidám cibuli nebo jablka a dám péct na 100 stupňů - i míň podle toho jestli ji peču od rána nebo přes noc, v poslední fázi udělám při vysoké teplotě kůrčičku do křupava. Správně se má husa péct vcelku nejlépe na tlustých špejlích aby se nepotrhala kůže a otáčet, ale jednak mě to nebaví a druhak je vždycky ta spodní část "mokrá", což všichni v rodině nesnáší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.