Husu nasolit, okmínovat, do břicha nacpat cibuli a jablka. Lehce podlít vodou a péct. Já jsem dnes pekla při 150st 4 hodiny a masíčko bylo nádherně měkké. Po upečení vyndat z husy cibuli a jablka a s trochou výpeku tyčovým mixerem rozmixovat na šťávu k zelí.
Lepší je husu naporcovat a péct porce než v celku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.