Meli jsme pecenou husu. A z ni je spousta kosti apod. Tak jsem si vzpomnela, ze obcas nekde ctu, ze se dela vyvar z obranych kosti z pecinky. Mate s tim nekdo zkusenosti? Stoji to za to? Kolik kosti se pouziva? To treba do mrazaku shromazdujete ruzne kosti a az je jich hromada, tak se jeste jednou uvari se zeleninou jako klasicky vyvar?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.