Vývar v papinaku je asi dobrý, když vaříš maso, které chceš pak použít třeba do omáčky, tj. nejde jen o přípravu polévky. Pokud se maso vaří 10 hodin, tak je vývar asi super, ale to maso tak leda na parádu nakrájet do toho vývaru, chuť už to snad nemůže mít žádnou? (nemám tedy zkušenost)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.