Ja si pamatuju od babicky - pokud chces dobre maso, tak davat maso do varici vody a nevarit dlouho. Pokud dobrou polevku, tak maso do studene vody a dlouho tahnout. Ja to nekombinuju, varene maso jsem sama asi nikdy nedelala, vyvar delam 12-24 hodin v pomalem hrnci z kosti a trochy masa. Uz upecene kosti klidne byt muzou, akorat jsem teda hakliva a pokud byly na necim taliri, tak je vyhodim. Kosti obrane pred podavanim vyvarim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.