Jj, ja tak obcas delam i jine vyvary, kdyz se mi nechce spinit nadobi, protoze to v tom hrnci muzu i rovnou upect. Ale jinak jsou vyvary lepsi v kameninove nadobe pomaleho hrnce. V papinaku mam rada ovesnou kasi, tu uz jinak nedelam a pak prave takove ty omacky, jidla, ktera uvarim pod tlakem a pak necham ve funkci pomaleho hrnce delat dal. Dnes jsme meli takhle butter chicken, to je uplne skvele. Pak ruzne chilli, tu bolonskou, gulase...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.