Ad vakcinolog Chlíbek - chápu, že je potřeba mít víc dat a zkušeností, než se z něčeho stane obecné doporučení.
Ad Cyril Bařinka - chápu, že existují protilátky, které rozpoznají, ale neumí virus neutralizovat, a že z jednorázového změření protilátek nelze nic vyvozovat. Jenže mně jde o můj konkrétní případ změny v čase, kdy po propadu hladiny igG došlo k velkému nárůstu, aniž by mi cokoli (až na běžnou podzimní únavu) bylo. Podle mě to svědčí o tom, že tělo dostalo příkaz vyrobit právě neutralizační protilátky a že se mu to podařilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.