Mariko, zrovna ty. neustále pochybnosti, že to tak není a že to negativně vnímám. Kdyby jsi mě důkladně znala, tak já se všechny vždycky snažím přesvědčit o tom, že tak špatný to není a nebude.
Ty to možná tak okatě nenapíšeš, ale stejně si to myslíš, je to v tom textu znát.
Koukla jsi se na ty 3 reportáže? Doufám, že ANO.
A znova k testování:
Do konce května se u nás testovalo do 16:30. + ve vedlejší vesnici středa a neděle:18-20h. To od června není.
Od 1.6. testy do 14h. PCR
OD 1.10. do 11-12h. PCR
Uznej sama, že to znát být musí.
Očkuje se jen pondělí, středa, pátek 7/8-11/12h. Děti 13-15h. Opět pak to v té kaacitě je znát.
Zásobování je nyní v rámci možností OK. Není léto.
To zase bude v létě- červen- konec září.
Lékaři mi jsou zatím dost jedno, protože tam nelezu. A vše řeším s revmatologem. Toho mám skvělého.
Jelikož objednávám přes NET je mi opravdu šumák kdy zavírají. A když jednou za čas vyrazím do města je zavřeno, to jsem tu jen zmínila. Loni aspoň jeli 100% výdejní okýnka.
A školy tu prostě moc dobrý nejsou. A mladší oproti staršímu chytil profesory, který jim to dali sežrat a o koroně zvlášť. NAvíc jim zkolabovala třídní a NIC neřešila.
A koukám, že to bude různě po republice:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/uznavat-pouze-pcr-testy-odberova-mista-uz-nyni-prestavaji-stihat-180478#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=HNYnF4MIJpS-202111160730&dop_id=180478&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz