K tomu jedna prihoda: Prednedavnem si manzel zacal stezovat na zalehly usi a problem se sluchem. Stupnovalo se, sam zkousel cistit uchostourem a nic. Pak jsem nakoukla dovnitr ja s baterkou a bylo videt jen neco cernyho. Zkousela jsem pinzetkou to "neco" vytahnout, bylo to moc citlivy a riskantni. Po telefonatu s lekarnou jsem zajela koupit set na cisteni zvukovodu a to jsme pak podle navodu provedli doma sami: Nakapat kapky dovnitr, par minut lezet a pak prilozenym nastrojem nastrikat nad umyvadlem dovnitr vlaznou vodu, nechat vytect. Navod rikal snad 2x, to bylo malo takze opakovane hodnekrat vyplachovat, dokud se ten bordylek nevyplavi. A to byla fakt cerna hromada mazu - manzel si skoro kazdodennim pouzivanim spuntu do usi na noc vytvoril v usich poradny zatky. Takhle a timhle pry cisti usi i na usnim... Tak to ted mame doma na obcasny budouci pouziti.
Jinak sobe a male cistim uchostourem ale jen tak daleko, jak vidim. A tlacit smerem na bok a ven.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.