Valkyro, proc se na ne kompletne vsechny nevyprdnes? Copak je k necemu potrebujes? Proc ti vubec zalezi na tom, co si mysli?
Ja jsem podle meritek Rodiny a asi i objektivne cuchta jak vysita, pokud se to teda meri uklidem. No a co? Je mi to jedno. Uklizeni me nebavi a nepovazuju to za tak dulezity, abych tomu venovala pozornost, to si radeji lehnu a ctu. Na uklid mam uklizecku a kdyz zrovna nemuze, tak se to taky nezblazni a ten tyden to na ni pocka. Mam spoustu dulezitejsich a zabavnejsich veci na praci, nez uklizet, nebo na to jenom myslet.
A kdyby se ke me mela cela rodina chovat hnusne proto, ze nemam uklizeno, tak se na ne vykaslu a stykam se s tem, kteri to maji podobne jako ja. A kolegyne bych uz vubec poslala do pr..., co jim je do toho, jak mam doma uklizeno. I kdyz ja si moc nedovedu predstavit situaci, kdy bysme s kolegy v praci vubec podobnou debatu absolvovali.
Ja tvoje mysleni asi vubec nechapu. Neznam nikoho, kdo by byl tak posedlej cinnosti, kterou nedela (nezvlada, nesnasi, neumi) a furt o ni premyslel a zaobiral se s ni a odvijel od ni svoji hodnotu