Kdysi po skole jsem si koupila Kuchařku pro zacatecniky a podle té dosud vařím,když nevím a mám v ní teda i spousta rukou psaných receptu,ke kterým se často vracím a i recepty od mamky třebas na to naše rod.vanocni cukroví. Takže to jsou moje největší KLENOTY.
Pak mám záložku na mailu,když na mě neco zdánlivě zajímavého jukne z displeye,tak si to tam hodím,ale klidně se přiznám,že tyhle El.recepty jsem nikdy nevyuzila doposud.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.