Krestana mam rada a zajimave zpiva a sklada pekne melodie, ale takhle pisen mi nesedla....mela jsem jine predstavy o prvnim sexu divky....a nastesti jsem ho zazila jinak a lepe nez v te pisni
ta pisen mi prijde jako ze starsi chlapek sbali mladou slecnu a chova se k ni dominantne...a ji se to moc nelibi, takze hloupa noc...proc nenapsal aspon "krasna noc"?
ale driv se to bralo jinak :-(....jako ze "odpanění" je vlastne neprijemna prace pro chlapa....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.