| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"tak to já pár těch sáčků i měla a spoustu vánočních papírů (ale balení do papírů už je práce a čas). Plán byl to zabalit, ale nějak na to nedošlo, prostě nebyla chuť a energie (dcerou přeloženo ale "nestála jsem ti a to")."

Valkýro,

mě by zajímalo, kolik času věnovala dcera výběru a koupení a balení dárku pro tebe.

A pak taky, jestli jsi jí dávala dárek za sebe nebo to byl společný i od otce.

Fakt je, že dárek by v igelitce nebo novinách být neměl. Ale jde to přece řešit snadno - strčí se do dárkové tašky.

Já bych na tvém místě si s dcerou v klidu promluvila. ˇřekla bych jí, že bych s ní ráda strávila hezký štědrý den a večer a jak by si to ona představovala. co by chtěla, co výslovně nechce a co jí je lhostejné. To bych si vyslechla a pak bych řekla svoje představy. A pak se s ní zkusila dohodnout, co tedy uděláte, kdo se o co postará a co bude třeba společné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.