😁😁😁po vánocích ti poreferuju. 😁😁😁. Mám už doma koupený a zabalený. Jinak já jsem robotický zavrhla právě protože mi přijde tak jaksi jen jednoúčelový. Navíc máme křivé hnusné staré podlahy a musel by se přenášet. V předsíni mám pak ten hrubý koberec a to vůbec nevím jak by vysal a jakýkoliv levný nemá moc dobré recenze. Tudíž vyhrál ten akumulátorový 3 v 1. Co jsem ho tak zkoušela tak jsem mrkala na drát jak silný má ten rotor...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.