Přidat odpověď
Ale dá. Stačí vše na tomhle přestat podílet. Roušku nenosím, u nás v Lidlu mám vyzkoušeno, že to nikdo neřeší (jídlo mám tedy zajištěno), bavit se chodím všude, neb jsem prodělala kovid tak můžu:) takže ani tohle mě netíží, v první vlně jsme se scházeli po stodolách a garážích a netrhalo nám to žíly, určitě budeme zas:) na jaro se stejně zase všechno otevře:) děti mám v soukromé škole a školce, kde jsme se všichni dohodli, že podepíšeme, že jsme jakže ty děti otestovali a byly negativní, roušky nenosíme nikdo, takže jsem děti zatím doma neměla, a světe div se, nikdo tam neumřel ani neonemocněl, za celou dobu! Operaci před dvěmi týdny mi udělali, nechtěli po mě v krajské nemocnici ani test ani očkování, na vizitě druhý den doktor ani neměl roušku:) když vše vše zavře, tak si věci objednám z netu, je mi to fuk. V práci jsem ředitelkou své firmy, mám tam 10 lidí, odhlasovali jsme si, že žádné roušky, žádné testy ani podobně nechceme a světe div se, fungujeme normálně už dva roky bez problémů:)
Předchozí