Nyko,úžasná statistika!! A Naty je fakt skvělá,kolik už toho umí říct,to je úžasný!To Andrejce se do mluvení moc nechce.Jen taková ta klasika:mama,tata,baba,deda,tytyty,nene,aja...zatím nic moc.No uvidíme v roce.Mluvíme na ní hodně,ale má svou hlavu,tak to prostě říkat nechce.Máte fakt úžasné výsledky.Jsem zvědavá,co sem za 2 měsíce napíšu já :-)
Dooly,naše malá je taky pěkně fixovaná na tatínka.Jelikož ho vidí jen pár hodin denně,tak jakmile přijde z práce,tak se na něj přilepí a k nikomu jinému,ani ke mě,už nechce.A když si ji od něj náhodou vezmu,tak to je brek a scéna.Nedej bože,když musí m. ještě odejít,tak to brečí,jak kdyby už se táta vrátit neměl :-(
Jsem ráda,že vám helmička seděla,my snad seženeme ještě jinou.M. taky někde koupil od kamaráda asi za stovku sedačku.Sice modrou,ale co můžu dělat? :-)
No dámy,tak už mi m. popřál.Teď ještě něco vyřizuje a pak si sedneme s ročníkovým vínečkem,harlekýnem a posedíme.Posílám vám kytičku,kterou jsem dostala.Ten můj vysněný pugét 25ti růží jsem sice nedostala,ale to jsem ani nečekala,jelikož m. je na kytky dost škrťák,protože je mu líto za ně utrácet peníze,když to prý za chvíli zvadne.Dřív mi kupovával tak jednu gerberu nebo jednu růži a potom i kytičky v květníku :-) Dneska se na to svoje předsevzetí překonal :-)
Jinak moje tušení se nevyplnilo,obávala jsem se,že mi koupí novej mobil,kterej se mi líbí,ale víceméně za tohle dal stejné peníze.Koupil mi SPININGOVÉ KOLO.Mě to teda připadá jako rotoped,ale rotoped to prý není,je to spiningové kolo.Sice nevím,kam ho dám,ale má pravdu,že jsem ho chtěla,tak mi ho koupil.Asi si ho dám když bude hezky na balkon a budu jezdit na čerstvém vzduchu :-)) Snad to moje předsevzetí,že každý den na něm ujedu několik km a určím si počet spálených kalorií,mi vydrží dýl než měsíc :-)