Přidat odpověď
No já jsem se původně snažila učitele navrhnout, aby někdy připravovali něco z přirozeně bezlepkových surovin, protože hodinu co hodinu dělali dvě věci, vše pečené nebo smažené a vše z mouky. Nekonečně buchet, palačinek, langošů, ale nikdy pomazánku nebo salát, ovocný špíz a tak.
Učitelka pravila že ne.
Tak jsem děcku dala do školy bezlepkovou mouku. Zase nic. Ono je to individuální a některým dětem vadí pečivo pečené ve formě, která byla předtím použita na pečení klasické, ale jiným to nevadí. Každopádně bych byla klidně dala děcku z domu i formu, kdyby bylo třeba.
Nakonec jsem neviděla jinou cestu než kontaktovat vedení, takovéto vyčleňování z kolektivu bylo hrozné. Učitelka měla milion důvodům proč nejde, aby třeba jedna skupinka dělala z bezlepkových surovin (nakoupila jsem je já), a to byly ve třídě celiaci 4.
Předchozí