Jsem ve 30.týdnu těhotenství a jsem rozhodnuta,že své třetí dítě přivedu na svět v porodnici v Uherském Hradišti. Jelikož jsem zde porodila už své dva kluky (13 a 9 let) a byla jsem velmi spokojena, tak nevidím důvodu ke změně. Navíc nyní navštěvuji předporodní kurz (mnohé se za ta léta změnilo), který vede skvělá sestra pí. Dominiková. Kurz má 6 lekcí za cenu 500 Kč, což je úplně super. Doufám, že vše dobře dopadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.