Moni prochajdu necháme na příští týden, ale už doufám opravdu. Dneska jsme byli s Tomíkem až do odpoledne u babičky, pak jsem vezla Lukyho na trénink, šla ke kámošce a potom pro manžu do práce. Domu jsme se dostali až ve čtvrt na osm. Zítra jdeme k zubaři, tak držte palečky ať nám toho moc nedělá.
Mončo to mám radost, že jsi s úřednicema byla spokojená, patřím taky mezi ně a i když se člověk snaží, chválu slyší opravdu málokdy.
A kam pojedete Veru s klukama do lázní?
Koupila jsem brokolici a něco bych ráda uvařila, neznáte některá nějaký dobrý receptík?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.