"já měla zcela bezproblémovou pubertu. Já vůbec neměla potřebu se proti něčemu bouřit, neměla jsem proti čemu. Mohla jsem dělat, co jsem chtěla, ovšem já nechtěla nic nebezpečnýho ani nemravnýho. "
Vidíš, ale nejsme všichni stejní. Já to tak neměla, z mého pohledu se moji rodiče dožadovali blbostí a nepodstatných věcí, zajímaly je blbosti a nepodstatné věci a tím, že na nich trvali vše ještě zhoršovali. Jako rodič bych asi reálně ustoupila od sporů kvůli neuklízení apod, zejména pokud by dítě mělo vlastní pokoj, než abych si s ním navždy pošramotila vztahy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.