Vero, me pred 2 lety poslala taky doktorka z CB do porodnice na prijem.Bylo to 3 dny po terminu a oduvodnila to Rh- faktorem. V porodnici na me koukali dost nechapave a po dost neprijemnem vysetreni plodove vody se me ptali, jestli tam opravdu chci zustat a nechci prijit az v pondeli (byl patek).Tak jsem se vratila domu a hned odpoledne mi zacalo byl divne a rano druhy den uz jsem tam jela zase na prijem. K me smula jsem kapla zase na stejnou velmi neochotnou por.asistentku a i pres jeji tvrzeni, ze "to nic jeste neni"jsem za par hodin porodila. Ale stale si myslim, ze mi k tomu pomohlo to vysetreni z minuleho rana.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.