Tak i z druhé ruky ho můžeš pořádně vyzkoušet. My jsme takhle z druhé ruky koupili běžecký pás. Ale až na asi pátý pokus. Ty předchozí různě vrzaly, nebyly už od pohledu OK. Nechtěla jsem nový, přece jen je to finančně hodně nákladné a udělala jsem dobře. I přes prosby dětí a partnera, že bude využívaný, ho používám jen já. Ostatní to zkusili asi 2x a nebaví je to. Já jsem ho jako jediná nechtěla a používám ho. Orbitrek mě ale nikdy nebavil. Máš ho vyzkoušený, že tě bude bavit? To už mi přišel zábavnější rotoped, ale já ráda jezdím na kole.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.