Mám studentku, co celou dobu vykřikuje, že není ovce, a proto se očkovat nedá. Já podle ní byla hysterická, když jsem přešla na online lekce s ní, když se situace začala hodně zhoršovat. Ona z povahy své práce v úzkém kontaktu se stovkami lidí týdně, pracuje ve zdravotnictví. Teď měli kovid celá rodina, jeden člen s těžkým zápalem plic v nemocnici. Očkovat se stejně nedá, protože když to všichni přežili jednou, přežijí i podruhé. Průběh měli všichni jako opravdu těžkou chřipku. Oni se očkovat mohli. Nechtěli. Tohle mě štve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.