Peníze z mého dědictví jsem nikdy na společný účet nevložila a společné peníze zatím obhospodařuju taky já. Čekám, kdy o nich bude chtít začít mluvit. Vždycky jsme si v tomto věřili a účetní a bankéř jsem byla já. Takže až se začne podezřele moc zajímat, budu ve střehu. Nicméně, teď jsme se stěhovali do zrekonstruovaného domu a ztratilo se cca 100 tisíc, které byly v jakési obálce. To mi taky vrtá hlavou. Muž se zapřísahal, že o tom nic neví a 2 dny se mnou hledal. Nic se nenašlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.