| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak srazík byl moc fajn,docela jsme i pokecaly,bylo to fajn,zato teď......:-(
Míšu jsem uložila před devátou,pak se asi 3x vzbudil a pokníkával (zřejmě plný zážitků),po 4. už jsem k němu fakt nešla,ovšem sosusedka zezhora začala opět zběsile bušit do stropu (cca před jedenáctou) a posléze tu zvonila jak lítá saň a strašně si stěžovala,jak se vůbec nevyspí,že Míša denně řve ve dne v noci,a že se od tý doby,co jsme se nastěhovali nevyspala!No,v noci dnes řval po hooodně dlouhý době,ve dne samozřejmě řve a vzteká se,ale připadá mi,že jsme věčně někde v tahu,skoro každý víkend někde jsme,neřkuli dovolená,takže...Tu sousedku snad omlouvá jen to,že je to typická rozklepaná neurotička,vypadá jako princ Charles a váží tak 38kg...Dneska na ní byl drsnej konečně i Majkl (před tím zastával názor,že se sousedy se musí jednat jen a jen po dobrým).
Ovšem věřte mi,že bych z fleku tenhle byt vyměnila za barák,snad i ve Křenku (asi jeden z největších buranovů na světě,naši tam mají chalupu).Kéž bysme se někdy vzmohli na baráček,vůbec si neumím představit odchovat tady ještě druhý dítě!!!No ale možná,kdyby mě ta kráva viděla těhotnou,tak by rovnou radši spáchala sebevraždu...

Tak ještě z jinýho soudku...Když jsme se s Petrou rozloučily,tak jsem potkala čirou náhodou tetu se sestřenicí a díky nim jsem si uvědomila,že jsme u Koně nechali botu!!!Teda kdyby mi to došlo až doma,tak bych asi byla hodně naštvaná,vracet se kvůli jedný botě:-)

Ivčo,taky přeju pevný nervy,ale aspoň vás doma neprozváněj různý magoři sousedi a nevyčítají,že neumíš uklidnit dítě,a že to není normální:-)))
Zkus být k němu "tolerantnější",já vím,že se mi to lehko řekne,taky mi z Míši někdy tečou nervy!!!Ale kamarádka má mezi dětma rozdíl dva roky a hodně se jí ulevilo tím,že toho staršího kluka nechala víc řádit a tolik si ho nevšímá...(a on je kupodivu i při tak benevolentním přístupu mnohem líp vychovanej než Míša!!!)
Samozřejmě,že tě může žaludek bolet i "z nervů" (zvýšená sekrece žaludečních šťáv).
Tak si užívej poslední dny těhu a nenech se vytočit,třeba já jsem se teď vypsala a jsem poměrně klidná...ufff

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.