Přidat odpověď
Ennywan, byla jsem přijata s břišní příhodou v pátek odpoledne, velká bolest břicha, zvracení, nakonec se ukázalo, že cysta,která měla jít ven až za pár týdnů, způsobila zaškrcení a odumření vaječníku. večer jsem dostala dvě infuze, bolest pořád obr, tak uvažovali o operaci ještě v noci. Přišla anestezioložka - zřejmě dělají před zákrokem nějaký pohovor, že - a já se omlouvala, že je těžké vydržet to do rána. Ona mi na to odpověděla, že se omlouvat nemám, že není mou chybou, že jsou tam všichni už druhý nebo který den , že to není můj problém. ( no, a já myslím, že je trochu je, jakkoli tady čtu, že veřejnost se nemá zneklidnovat, protože by pak do toho mohla začít kecat ) Ale vždycky ve chvíli, kdy mi nandávají masku na obličej, tak se ve zbývající sekundě zadoufám, že snad všichni budou ve formě.
Můj spolužák z gymplu před lety udělal chybu při operaci. Zkušený chlap. Sám to přiznal, říkal ,že fakt neví, jak takovou věc mohl udělat, prostě výpadek ( nevím přesně oč šlo, ale jeho pacient, shodou okolností jeho příbuzný, zemřel )
Předchozí