Přidat odpověď
Ahoj,
chodím z 90% jen do malých obchodů. Potraviny nakupuji opravdu jen tam. Občas, když si děti vzpomenou, že by rády nějaké minerálky a nebo než synkovi začne závodní sezóna, tak vyrazíme do Tesca nebo Globusu nakoupit mu nějaké těstoviny nebo konzervu, aby si měl z čeho uvařit.
Ovoce a zeleninu beru u vietnamce, mám dvě místa, kam pro to chodím a to převážně v zimě. Jinak chodím na trhy.
Na maso mám dvě tři malá řeznictví, kam zajdu. A pak u nás máme síť obchůdků - bezobal a nebo farmářské obchody a tam nakupuji zbytek.
Když jsem teď dětem kupovala na Vánoce nějaké měkké dárky, tak to tedy bylo z běžných řetězců - Decathlon, Sportisimo a dcerce C&A, Zara. Dvakrát do roka vlítnu s klukama do M&S a nebo ještě jeden obchod, který si nevzpomenu, jak se jmenuje, tam vyměníme džíny za větší, koupím pár triček, ale jinak trenýrky, ponožky kupuji také v kamenném obchodě, trika oudoorové obchody - husky, hudy apod..
Tak já fakt jedu do Olympie či Tesca tak 2x do roka a to bydlíme ve velkém městě, ale já nakupování nemám ráda a nesnáším, když je tam hodně lidí.
Předchozí