Ropucho, celkem jsem hleděla, když jsem pečovala o tetu, jak málo najednou nachodím - kolikrát nebylo ani hloupých 2000 kroků (základní obchod za rohem, nechtěla jsem být pryč zbytečně dlouho, některý den prostě nebylo třeba pro nic chodit). A pak stačilo jet domů a 8000 kroků jako nic bez jakéhokoliv pohybu plánovaně navíc - jenom cesta na nádraží, z nádraží, do práce, stavit se do města (a to fakt i využívám MHD, ale i mašírování tam a zpět kolem zastávky něco dá a já prostě jenom stát a čekat neumím).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.