Jak to čtu, dělá se mi normálně špatně z RWE. Někdy krátce poté s námi taky docela vymetli, pro změnu vlastně naopak (poslala jsem peníze asi o 3 dny dřív, protože jsme měli jet na prázdniny) – výsledek byl, že mi zadrželi peníze, které prohlásili za "předčasnou zálohu, ale to nevadí, o nic nepřijdete, to vám tu necháme ne příští rok" a trvali na zaplacení doplatku. No prostě předpokládali, že uprostřed léta vytasím cca 10+ tisíc za plyn a vůbec mi to nebude vadit. Dohadovala jsem se s nimi 2 měsíce, zaplatila jsem, ale tenkrát mi to dost zkomplikovalo život. Po 2 měsících jsem řekla, že dost, že jdu jinam, a oni najednou, že by to určitě vyřešilo jejich reklamační oddělení. Říkám, fajn, vyřešíte to do zitřka? Byl konec měsíce, takže kdybych neodešla nazítří, zůstala bych u nich trčet do další měsíc. Prý, paní, nejste tu sama, máme na to měsíc. Tak jsem odešla jinam, jenže toho mého dodavatele plynu posléze koupila Bohemia Energy
Což mě teda doběhlo až po asi 10 letech... Mimochodem zadržované peníze jsem z RWE dostala zhruba v listopadu.