Přidat odpověď
Ahojky,
vy to tady zanedbáváte,já myslela,že si ráno u kafíčka počtu a on jeden příspěvek o krosnách od Dany:-(Styď te se!!!!!!
Jsem prasátko místo,abych cvičila tak jsem posnídala medovník (Mňam),včera mi ho kámoš přines a tak jsem si ho nechala na snídani.
Vali chrupe.Normálně mi sežrala kus šunky(malinkej kousíček),kdyby jste viděly ten slastnej usměv:-)No ale to má holka smůlu,šunčičku může dostat s kaší nejdřív v roce:-)
Chci zkusit Br.kaši ze sunaru a s kuřecim masíkem,tak jsem na tu svojí hubeňouru zvědavá:-)Něčim jí vykrmit musim:-)
včera odpol.tu byla známá má rodit v červnu,tak sem jí prodala klokanku a nějaký hadříky po Valince(čeká holčičku)a bude se jmenovat nejspíš Kateřina.
Každym dnem má rodit kámoška a ta bude mít kluka Šimona.
No a v září další kamarádka(zatim mají pracovní jméno Ištván:-))).To bude letos pěkná uroda miminek.
Asi tu trpím samomluvou co?Tak snad abych šla něco dělat,ale jsem tak líná,že bych nejradši jen ležela:-)Tak si jdu udělat alespoň kávinku:-)
Odpoledne mám spicha s 2 kamoškami obě mají kluky(Honzík 7/03,a jirka 1/04)Tak bude mít Vali o zábavu postaráno :-)
Tak zazvonil zvonec a samomluvy je konec :-)))
PS:já fakt dnes perlim.:-)
Předchozí