Že blbě vyplním nějaký formulář a pak po mně půjdou. Něco blbě nahlásím, přepíšu se, cokoliv. Takže chudák daňařce posílám každej papír, i co ona nepotřebuje, jen aby se něco nezvoralo.
V poslední práci mi posílali komplet dokumenty poštou, ale ty předchozí malé krátké úvazky... Nějak jsem za studií neuměla tyhle věci hlídat a nikdo mi neřekl, co budu v budoucnu potřebovat, takže to mám poztrácené. Min. 1x jsem se nechala ošidit o slušný prachy v daních v hrůze, že jsem něco z dokumentace ztratila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.