Inko, to je zajímavá otázka :) Přimělas mě k tomu se nad tím zamyslet - a vlastně mám na fotce problém se rozhodnout, jestli se mi daný muž nějak výrazněji líbí nebo ne. Jiný už je to ve videu, kde je navíc hlas a řeč těla, ale ani to úplně ne, asi mi k tomu pořád chybí kousky mozaiky, asi v tom bude hrát podvědomou roli i vůně, a pak prostě - určité moje synestetické vjemy, které mám bez přímého kontaktu s daným člověkem o hodně slabší a které v těch nevědomých záležitostech hrajou asi pro mě dost velkou roli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.