Přidat odpověď
Mišule a je opravdu dcera v karanténě, když zrovna prodělala covid? Někde jsem četla ( a neudržela), že po prodělání covidu dalších 30 dnů už do karantény nejdeš.
Jsme v podobné situaci, MM začal být nachlazený minulé v pondělí, během úterý dostal horečku, tak šel na test. Výsledky mu přišly až ve čtvrtek ráno. Já radši ve středu v práci byla celý den v respirátoru. Ve čtvrtek, pátek HO a děti omluvené ze školy. Ve čtvrtek navečer začalo být blbě dětem, já ještě zvládla pátek dopoledne. V sobotu PCR test a všechny tři jsme pozitivní. Takže jsme strávila hodinu a půl u telefonu a počítače, abych všechno vyřídila - omluvenky, zažádat o neschopenku ( tu mi doktor vystavil včera večer), informovat dětského lékaře, odhlásit obědy, .... A manželovi ani nepřišla výzva k sebetrasování, já naopak vyplňovala tři formuláře a dost jsem se u nich vztekala - nechápu, proč jsem musela do tří formulářů vyplňovat pořád dokola údaje o stejných čtyřech lidech se stejným trvalým bydlištěm. A pak nám ještě tedy chodily SMS " Byli jste v kontaktu..."
Před chvílí jsem v pyžamu, bundě a respirátoru předala kolegyni nějaké věci do práce, byl na nich potřeba můj podpis, tak jsme spáchaly diverzní akci. Věci jsem položila na plot, poodstoupila, ona si je vzala, zahulákaly jsme na sebe a jela pryč.
Předchozí