Monty, už jsem to psala... že v rámci sebeobrany je to úplně něco jiného. Ale v rodině a vůči dítěti bychom se neměli chovat jako idioti. Já to fakt vztahovala k těm věcem v rodině a vůči dítěti... nenapadlo mne, že musím pokaždé zmínit, že v sebeobraně, ať se klidně pozabíjí. I když ani v sebeobraně to nemáš jasné. Pokud se ti soused vloupe na zahradu a ty ho zmaluješ tak, že skončí na JIP, pak si nepřiměřeně zasáhla a souzena budeš víc ty. Stejně tak podle platné legislativy po něm nesmíš střílet, i když ti jako neozbrojený zloděj rabuje v garáži.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.