Přidat odpověď
Kaliope, čištění trouby máme u sporáku taky, ale od září jsem ho ještě nevyužila, je to takový fajn materiál, že to stačí otřít vlhkým a zatím je to pořád čisté...teplotu po 5 stupních nastavovat taky nepotřebuji, většinou pečeme opakovaně stejné věci, takže třeba muffiny mám vyzkoušené na 180, bábovku na 160 apod., takže to se dá i tím knoflíkem...a časovač jsem taky ještě nevyzkoušela, protože když pečeme, tak se stejně někdo motáme v té kuchyni a něco dalšího tam děláme, takže na to občas okýnkem koukneme...já jsem vlastně nikdy třeba nepoužívala ani minutku při vaření, ani netuším, jak dlouho přesně vařím rýži, nebo těstoviny, protože tam vedle obvykle dělám to další k tomu, takže občas kouknu, píchnu vidličkou, nebo vyndám těstovinu a ochutnám...stejně se každý druh vaří jinak dlouho apod...
Předchozí