Kat, ano.. může to kiksnout. Dokonce teď kamarádka lékařka z jiného oboru tvrdí, že ze zákona si to mají vykomunikovat mezi sebou a ne tím zatěžovat pacienta. Nakonec tam posílám zítra ex, podařilo se vše dát dohromady. Psychiatrička nechápe, chtěla jenom rozbor na železo a vitamín D. A teď ta zpráva - mně se jí vůbec nechce předávat, je to ještě z našeho sezení a jsou tam věci, které jsem ji ja i kluk svěřili. Chci požádat o oficialnější zprávu, já prostě z této lékařky mám špatný pocit, nedůvěru a bojím se zneužití
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.