Naše doktorka tu způsobilost vystaví v den preventivní prohlídky s platností na 2 roky. Pokud jsem u nějakého dítěte potvrzení nechtěla a potřebovala jsem ho třeba až po roce do školky, tak mi ho taky vystavila bez prohlídky, ale s datem té preventivní prohlídky, na které jsme kdysi byli, čili třeba rok staré. S jiným datem nevydá. Což je asi dobře a v souladu se vším, ale opakovaně se dohaduju se ZŠ, která vždycky chce potvrzení během prvního týdne školy, ale dítě je narozeno začátkem října a dřív než v říjnu čerstvý papír nedostane. Letos opět to samé:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.