| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"A to, co píše Kat - že se o dítě stará kromě rodičů chůva fakt moc život nekazí. Tlak na výkon sice ano, ale to zas nesouvisí s penězi, spíš s mentalitou rodičů. Stejně jako týrání, týrat děti může jak chudej, tak bohatej."

Monty, myslím, že podle toho, co sis s rodiči v útlém věku zažila, máš asi řadu věcí citově, emočně posunutých.

Já jsem se nebavila o tom, že týrat nemůže bohatej, ale chtěla jsem říci, že to, co ti pomůže v životě uspět - získat dobrou práci, mít dobré vztahy s lidmi, být schopen navázat a udržet si partnerský vztah jsou věci, které si za peníze nekoupíš. Ten nefinanční kapitál je v dobře fungující rodině obrovským.
Mně v těhle diskuzích přijde, že to máš hozený tak nějak divně, jako by týrání, špatné vztahy v rodině nijak člověka nepoškozovaly, hlavně když tam jsou peníze, za který si v potomek v dospělosti koupí byt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.