Tohle není problém. Samo se o mě postará manžel. Z účtu u SB nemám žádné příkazy, nečekám žádné platby, tedy krom výplaty a to zařídím dnes. Ještě nedávno jsem se poklepávala po rameni, jaká jsem holka spořivá a najednou šlus a žádný přístup k vlastním penězům. A to mě kapku stresuje. Moje finanční svoboda je najednou v háji. Snad se to vyřeší rychle. Myslím na klienty, kteří tam mají komplet finance :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.