dívala jsem se nejdříve na stránky SUJB a poté na HZS. Bohužel opravdu nechápu, k čemu je seznam krytů v českých městech, když místo přesných adres je tam uvedený pouze kód. Jak bychom podle něj měli kryt najít? Mě by třeba i zajímalo, kolik lidí se do krytu vejde, zřejmě bychom byli v případě nutnosti hodně překvapeni. Čekala jsem, že po této informace naše město zveřejní informace o tom, kde kryty jsou na stránkách města a překvapivě se tam nic neobjevilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.