U nás se dělá žmolenka z polohrubé mouky a někdy přidávám perníkové koření.
Tvarohovou nálpň mám ráda s ušlehaným bílkem, ale u nás se balí tvaroh přímo do koláčků a povidla s drobenkou se dávají navrch, koláčky se dělají malinké na jedno max dvě sousta, dnes se tomu moderně říká dvojctihodné koláče, tam dávám klasiku+tvaroh+cukr+hrozinky+žloutky a popřípadě dle hustoty tvarohu přidávám pudinkový prášek. Klasické koláčky bez tvarohu vevnitř se tu nepečou, to už se rovnou udělá koláč na celý plech a tam dávám tvaroh s bílkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.