Žmolenku dělám z hrubé mouky a krupicového cukru v poměru objemu 1:1, jako tuk vždycky sádlo. Máslová je suchá, tu dávám jen do crumblu. Tvarohovou náplň z plnotučného tvarohu (ne vaničkového), celého vejce, trochy mléka nebo smetany a cukru. Díky bílku to po upečení neteče a celkově to není suché.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.